Starity

Nikki Reed támogatja Kristen Stewart meztelenkedését

2012. június 08. 11:11   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen legújabb, az Úton című filmjében félmeztelenül látható, ami többeknél kiverte a biztosítékot, de színésztársai szerint ebbben semmi kivetnivaló nincs.

hirdetés
Nikki Reed támogatja Kristen Stewart meztelenkedését

Kristen új filmje a 65. Cannes-i Filmfesztiválon debütált. Sokaknál azonnal kiverte a biztosítékot, hogy a Twilight-filmek Bellája félmeztelenül mutatkozik, valamint egy szexjelenetben is szerepel. Kolleganője, Nikki Reed erről a hétvégén tartott MTV Movie Awardson felytette ki véleményét.

Ő egy nagyszerű színésznő, aki tudja mit csinál. Nagyon izgatott volt emiatt, és én is az vagyok. Ez fantasztikus!” – mondta a 24 éves színésznő, akinek Kristen nagyon jó barátnője.

Ezen kívül hasonlóan dicsérte az erősen kritizált, mégis kasszasikert elérő Hófehérke és a Vadász című filmet is, amit a nyitónapon nézett meg anyukájával. „Nagyszerű,nagyon klassz volt az egész előadás.Igazán szórakoztató” – nyilatkozta a filmről.

Ezek szerint, azok a pletykák amik arról szóltak, hogy Nikki és Kristen összeveztek Robert Pattinson miatt hamisank bizonyultak, hiszen még mindig kiállnak egymás mellett.

Egyébként Kristent úgysem érdekli mások véleménye, hiszen legutóbb kifejtette, hogy magasan tesz arra, ki mit mond róla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek