Starity

Milo Ventimiglia a Nagyfiúk folytatásában

2012. június 08. 17:05   |   Szerző: isheaes

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Milo saját maga mondta el egy interjúban, hogy Taylor Lautnerrel fog szerepelni Adam Sandler legújabb filmjében, ami 2013-ban várható.

hirdetés
Milo Ventimiglia a Nagyfiúk folytatásában

Milo Ventimiglia mostanában igen elfoglalt. Napokban kerül bemutatásra a That's My Boy film, melyben ő is szerepel, ha ez nem lenne elég, akkor a TNT számára forgat egy pilot epizódot, az L.A. Noirt. Most Milo egy interjú során azt is elárulta, hogy egy újabb Adam Sandler-filmben fog szerepelni.

2013-ban fog bemutatásra kerülni a Grown Ups 2 Amerikában, s mint azt Milótól megtudhattuk, Taylor Lautnerrel (arról már beszámoltunk, hogy Taylor is a film részese lesz) fog a filmben egy testvérpárt alakítani. A forgatás már elkezdődött néhány nappal ezelőtt, viszont még előtte úgy nyilatkozott Taylorról, hogy egy igazán kedves és rendes srác.

Ventimiglia azt is elmondta, úgy érzi, hogy már ő maga is részese a Boldog Maddison Családnak, amit Adam hozott létre évekkel ezelőtt: Én már a család tagja vagyok. Az első telefonbeszélgetésünkben azt mondta, hogy: »Hé, haver, ez olyan lesz, mint egy nyári tábor A nyári tábor csupa móka, és ha ez tényleg olyan lesz, akkor nagyszerűnek ígérkezik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek