Starity

Gitáros legendák lépnek fel Budapesten

2012. június 08. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A G3 turné keretein belül Joe Satriani, Steve Vai és Steve Morse Magyarországon adnak koncertet augusztusban.

hirdetés
Gitáros legendák lépnek fel Budapesten

A G3 koncertek során olyan előadók működtek már együtt, mint Paul Gilbert, Yngwie Malmsteen vagy a Dream Theater gitárosa, John Petrucci, most azonban három gitárvirtuóz lép színpadra 2012. augusztus elsején a Papp László Budapest Sportaréna lelkes nézőtábora előtt.

Joe Satriani, Steve Vai és Steve Morse Európa-szerte koncerteznek a nyáron, látogatást tesznek Frankfurtban és Münchenben, a budapesti koncert előtt Prágában, utána pedig Kijevben nyújtanak fantasztikus előadást.

A G3 formációt Satriani alapította 1996-ban, azóta pedig minden évben megrendezésre kerül, azonban állandóan változó felállásokban. Többnyire a virtuóz mellett a Grammy-díjas Steve Vai az állandó tag, aki először 2004-ben járt hazánkban, akkor került megrendezésre ugyanis az első ilyen koncertsorozat.

Satriani és Morse egyébként társa lesz John Petruccinak az észak-amerikai koncertsorozaton, amely októberben veszi kezdetét az európai turné lezajlása után.

A budapesti koncertre, mely 20 órakor veszi kezdetét, az Eventim hálózatán lehet jegyet foglalni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek