Starity

Miley Cyrus még az esküvője előtt kiad egy albumot

2012. június 09. 14:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A frissen eljegyzett színész-énekesnő a közelgő esküvője mellett egy új lemez készítésébe is belevágott, amit szeretne még a menyegző előtt kiadni.

hirdetés
Miley Cyrus még az esküvője előtt kiad egy albumot

Mostanában igazán felpörögtek az események Miley Cyrus körül, rengeteg hírt lehet hallani a napokban történt eljegyzésükről Liam Hemsworthszel, amiről egyre több részlet is kiderül, például, hogy nyári esküvőt szeretnének tartani.

Azt hihetnénk, a lány most gőzerővel a közelgő esküvőjére készül, ám az E! Online értesülései szerint Miley már javában dolgozik új albumán, amit még a menyegző előtt szeretne kiadni.

A 19 éves lánynak a Hannah Montaná-s lemezeken kívül két saját stúdióalbuma jelent meg, 2008-ban a Breakout, valamint 2010-ben a Can't Be Tamed, így a most készülő anyag lenne Miley harmadik saját lemeze.

Egy forrás az E!-nek ezt mondta: „A lemez nagyon felnőtt, szexi és hihető lesz. Miley élvezi a zenei munkálatokat, most először a karrierje során. Láthattuk, ahogy egy fiatal lányból fiatal nő lett.”

Még nincs sok információ az album megjelenésének idejéről és stílusáról sem, de az már biztos, hogy Miley olyan meghatározó emberekkel készíti a lemezt, mint Pharell Williams vagy Hit-Boy, és a forrás szerint az album címe Miley 2.0 lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek