Starity

Lady Gaga inspirálta Jessica Von filmjét

2012. június 09. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Von úgy tűnik, újra elkezdett egy filmet forgatni, ugyanis hagyott a Twitteren egy titokzatos üzenetet Lady Gagának címezve.

hirdetés
Lady Gaga inspirálta Jessica Von filmjét

Úgy tűnik, Lady Gaga, bár igen különc stílussal van megáldva, képes inspirálni más sztárokat. Jessica Von – aki a legfrisseb hírek szerint felvette férje nevét – nemrég hagyott a Twitteren egy üzenetet az énekesnőnek.

„Készítek egy filmet, amit te inspiráltál, @ladygaga.” Sajnos a szépséges modell elfelejtette közölni, hogy melyik filmről beszél, de feltehetően egy újabb horrorban kapott szerepet.

Lady Gaga ezt biztos megtiszteltetésnek veszi, ám még nem válaszolt a lánynak, ami bocsánatos bűn, hiszen jelenleg a Born This Way Ball turnéval járja a világot, valamint a hírek szerint ismét együtt van szerelmével, Taylor Kinney-vel.

Jessica Von egyébként a filmezés mellett más szakmában is kipróbálta magát, ugyanis nemrég tervezett pár különleges koponyát a Day of the Death kollekcióba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek