Starity

Miley Cyrus megmutatta eljegyzési gyűrűjét

2012. június 10. 10:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus barátnőivel ünnepelte meg eljegyzését, ahol mindenkinek méregdrága gyűrűjével büszkélkedett.

hirdetés
Miley Cyrus megmutatta eljegyzési gyűrűjét

Bombaként robbant a hír, miszerint Liam Hemsworth három év együtt járás után eljegyezte mindössze 19 éves barátnőjét, Miley Cyrust. Először sokan hitetlenkedtek, de később maga Miley is megerősítette a hírt. Bár a pletykák szerint a pár nem sieti el a házasságot, minden jel arra utal, hogy az énekes-színésznő minél előbb szeretné lebonyolítani a menyegzőt.

Miley június 6-án, egy héttel eljegyzése után, elment pár barátnőjével egy californiai étterembe, hogy megünnepelje a jeles eseményt. A barátnői szerint a lány nem is lehetne izgatottabb és boldogabb, és mindenkinek gyűrűjét mutogatta, amit több lesifotós is lekapott, így nem volt nehéz dolguk, hogy megtalálják, Liam hol szerezte be a gyönyörű darabot.

„Minden az ünneplésről szólt. – kezdte mondandóját a sztár egyik jelenlévő barátnője – Miley mindenkinek megmutatta a gyűrűjét, aki látni akarta, és annak is, aki nem. Folyton felmutatta a kezét a különböző pincéreknek és pincérnőknek és azt mondta: »Férjhez megyek!« Láthatóan nagyon boldog, és ezt a legközelebbi barátaival szerette volna megünnepelni. Majdnem olyan volt, mint egy leánybúcsúztató. Mindenki nagyon örült Mileynak, és ő is nagyon boldog és izgatott. Mindenkinek remek hangulata volt!”

Nem sok időbe telt kinyomozni, hogy Miley a Neil Lane ékszerészetnek köszönheti gyűrűjét, így hamar megtalálták azt az eladót is, aki Liam segítségére volt a választásban. A gyűrű 18 karátos aranyból készült, és rengeteg kis, és egy nagy gyémánt díszíti. Az aranyba szecessziós virágmintákat faragtak, és a nagy gyémánt története is egészen a 19. század végéig nyúlik vissza.

„Liam egy olyan darabot keresett, ami igazán gyönyörű és romantikus. – mondta az eladó – A gyémánt kézzel lett csiszolva az 1880-as években, így igazán egyedi, és különleges darab. Abban az időben, nem volt két gyémánt, ami ugyanolyan lett volna, mert mindegyiket kézzel csiszolták, szóval ezért ilyen fantasztikus, mert semmilyen változtatást nem végeztek rajta azóta. Szerintem ez nagyon romantikus. Az egész design a kortárs elemekre épült. És mindig tündököl, mert a fény megcsillan az apró gyémántokon, bármerre is mozdítja Miley a kezét.”


Miley Cyrus gyűrűje

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek