Starity

Mel Gibson visszaköltözik Ausztráliába

2010. július 18. 17:05   |   Szerző: itsthelou

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mel Gibson állítólag távozni készül Amerikából, és vissza költözik Ausztráliába. New York-i és malibui villáját már el is adta.

hirdetés
Mel Gibson visszaköltözik Ausztráliába

A színész, aki után jelenleg családon belüli erőszak vádja miatt nyomoznak, mivel állítólag többször is bántalmazta ex-barátnőjét Oksana Grigorievát, a The Mail on Sunday értesülései szerint eladta New York-i villáját és a malibui otthonát is el akarja adni.

A forrás azt állítja, hogy Gibson személyes problémái közelebb hozták őket volt feleségével Robynnal, mondván: "Oksana állításai újra összehozták Melt és Robynt, és ez a költözés a Robyn ötlete.

"Ő is megdöbbent, és dühös erre a nőre a hazugságai miatt, és a 7 gyereküket is sokkolta. Robyn soha nem látta Mel erőszakos oldalát."

"Ő beszélte rá, hogy el kell mennie Hollywoodból és szüksége van egy kis nyugalomra a saját ranchén, valamint Robyn is vele fog menni, néhány gyermekkel együtt."

A hírek szerint Gibson 16 millió dollárért adta el New York-i otthonát, ami 10 millióval kevesebb mint a kért ár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek