Starity

Carrie Underwood támogatja a melegházasságot

2012. június 12. 11:11   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carrie a The Independenttel készült interjújában vallott nézeteiről. A countrysztár elképzelni sem tudná milyen érzés lehet, ha engednék összeházasodni azzal, akit szeret.

hirdetés
Carrie Underwood támogatja a melegházasságot

A 29 éves énekesnő nyíltan kiállt a melegek jogaiért a legutóbbi interjújában. Ezzel kapcsolatos nézeteit bővebben is kifejtette. „Nem is tudom, hogyan kellene éreznem. Határozottan hiszem, hogy mindannyiunknak joga van szeretni, és nyilávonosan szeretni azt az embert, akit szeretni akarunk.”

„Mindenek fölött, Isten azt akarta, hogy szeressük a másikat. Ez nem egy beállíthatóság, nincs olyan, hogy »Mindenkinek olyannak kell lennie, mint nekem«. Mindannyian mások vagyunk, különbözünk. Ez tesz minket különlegessé. Szeretnünk kell egymást, és jól kijönni a másikkal. Nem szabad elítélnünk másokat” – fejezte be mondanivalóját Carrie Underwood, aki ezekkel a kijelentésekkel minden bizonnyal szerzett pár jópontot a homoszexuális rajongóitól.

Az egykori American Idol versenyző még megjegyezte, hogy szerinte rossz, amikor az emberek a Bibliát a győlölködésre használják és a kereszténység rossz képet mutat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek