Starity

Sztárok, akik fiatalon házasodtak

2012. június 16. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrég történt Miley Cyrusé s Liam Hemsworth eljegyzése apropóján bemutatunk néhány sztárt, akik szintén fiatalon vágtak bele a házaséletbe.

hirdetés
Sztárok, akik fiatalon házasodtak

A múlt hét egyik legnagyobb sztárhíre egyértelműen a 22 éves Liam Hemsworth és a mindössze 19 éves Miley Cyrus eljegyzése volt, így ezen felbuzdulva az internetet elárasztották a fiatalon házasodó sztárokról szóló összegzések, így mi is mutatunk nektek pár hírességet, akik 25 éves koruk előtt léptek az oltár elé, vagy még addig sem jutottak el.

Ryan Phillippe & Reese Witherspoon

A páros 1999-ben kötött házasságot, amikor Reese 23, Ryan pedig 25 éves volt. Mindenki harmonikusnak és boldognak hitte a kapcsolatukat, két gyermekük is született, ám beadták a válópert és 2007-ben végleg elváltak útjaik. Azóta mind a ketten továbbléptek, Ryan egy ideig Amanda Seyfrieddel randizgatott, majd egy Alexis Knapp nevű lánytól született kislánya. Reese egykori férjével ellentétben újra megtalálta a boldogságot a magyar származású Jim Toth oldalán, akivel jelenleg első közös gyermeküket várják.

Daniel Smith & Solange Knowles

Legtöbben Beyoncé által ismerik Solange-t, pedig a popcsillag húga is legalább olyan tehetséges, mint világsztár nővére. A lány testvérével ellentétben igen hamar kezdte a családalapítást, 2004-ben, mindössze 17 évesen összeházasodott Daniel Smith-szel, akitől még ebben az évben született egy kisfia, Daniel Julez. Sajnos ez a kapcsolat sem bírta ki az idő próbáját, és a pár három évvel később, 2007-ben elvált egymástól.

Deryck Whibley & Avril Lavigne

A két lázadó még 2004-ben jött össze, és rá két évre már szóltak az esküvői harangok 2006-ban, amikor az énekesnő csupán 20 éves volt. A házasság sajnos nem volt hosszú életű, 2009-ben már kimondták a válást, de még mindig nagyon jó barátságot ápolnak. Derycket azóta már hírbe hozták Hannah Bethel, de jelenleg egyedülálló, és Avril sem ült a babérjain: több hónapos kapcsolata volt a színész Brody Jennerrel.

Kevin Federline & Britney Spears

Brit igazán nem aprózta el a házasságot 2004-ben: az akkor 22 éves lány év elején hozzáment gyerekkori barátjához Jason Alexanderhez Las Vegasban egy túl jóra sikerült este után, ám az csak 55 óráig tartott, ugyanis az énekesnő felbontotta a frigyet. Majd ugyanennek az évnek a végén hozzáment táncosához, Kevin Federline-hoz akitől két kisfiuk született, és akivel 2006 novemberében elváltak. Britney-nek nem tett jót sem a kapcsolat, sem a válás, ebben az időszakban botrányt botrányra halmozott, azonban újra összekapta magát, és ma már boldogan tervezgetik a házasságot új párjával, Jason Trawickkel.

Casey Aldridge & Jamie Lynn Spears

Úgy tűnik, a Spears-lányok szeretik korán belevetni magukat a mélyvízbe, mivel Britney húgára sem lehet mondani, hogy nem siette volna el a dolgokat. 2007-ben hatalmas port kavart, amikor Jamie bejelentette hogy 16 évesen babát vár, aki 2008 június 19-én látta meg a napvilágot. Casey 2008-ban eljegyezte az akkor még mindig csak 17 éves lányt, ám az esküvőig nem jutottak el, egy évvel később felbontották az eljegyzést.

Nick Lachey & Jessica Simpson

A páros 1998-ban ismerte meg egymást egy jótékonysági rendezvényen, majd négy év randizgatás után, 2002-ben, amikor Jess 22 éves volt, összekötötték az életüket. Az MTV nagy üzletet látott a házasságukban, ezért valóságshow-t adott a két hírességnek, amit Newlyweds néven 2003-ban kezdtek el vetíteni. A pár azonban csupán 2005-ig bírta együtt, beadták a válókeresetet, majd 2006-ban végleg elváltak egymástól. Azóta mindketten megtalálták a boldogságot mások oldalán, Nick Vanessa Millino, Jess pedig Eric Johnson mellett, utóbbi párosnak nemrég, április végén született meg első közös kislányuk.

Pete Wentz & Ashlee Simpson

A másik Simpson-lány, Ashlee sem volt sokkal idősebb nővérénél, amikor örök hűséget fogadott kedvesének, a Fall Out Boy gitárosának, Pete Wentz-nek. 2007-ben jelentették be, hogy együtt vannak, majd 2008-ban az eljegyzésük és az esküvőjük is megtörtént, ilyenkor Ashlee csupán 23 éves volt. Ugyanebben az évben megszületett kisfiuk, Bronx Mowgli, ám 2011-ben beadták a válópert. Azóta már több emberrel is hírbe hozták mindkettőjüket, de egyik sem volt igazán hosszú kapcsolat.

Trace Cyrus & Brenda Song

2011 októberében robbant a hír, miszerint az akkor 23 éves Disney-sztár, és a 22 éves rocker között megtörtént az eljegyzés. A fiatalokról már olyan pletykák is felröppentek, hogy Brenda babát vár, ám ezek a hírek kacsának bizonyultak. Az azonban már teljesen biztos, hogy az eljegyzést követő több mint fél év nem telt jól a pár számára, ugyanis a legfrissebb információk szerint barátságban ugyan, de különváltak útjaik.

Kevin Jonas & Danielle Deleasa

A legidősebb Jonas tesó még 2007-ben ismerkedett meg Dalielle-lel egy bahamai nyaraláson, és azóta dúl köztük a szerelem, olyannyira, hogy 2009 nyarán Kevin eljegyezte kedvesét, és ez év decemberében oltár elé is vezette, amikor mind a ketten 22 évesek voltak. A házasságuk azóta is rendben van, még valóságshowt is kaptak az E!-csatornán Married to Jonas címmel. Csak nehogy úgy végezzék, mint Nick és Jessica...

Mike Comrie & Hilary Duff

Az amerikai színész-énekesnő és a kanadai hokijátékos 2007-ben kezdett el randizgatni egymással, majd 2010-ben egy csodaszép esküvő keretében kimondták egymásnak a boldogító igent, amikor Hilary 22 éves volt, 2011-ben kiderült, hogy Hil babát vár, aki 2012. március 20-án jött a napvilágra, és a szülei a Luca Cruz Comrie nevet adták a picinek.

Liam Hemsworth & Miley Cyrus

És íme a legfrisseb sztáreljegyzés két főszereplője, Miley Cyrus és Liam Hemsworth. A május 31-én történt eljegyzés híre gyorsan bejárta a sajtót, sokaknak szúrta a szemét, hogy Miley 19, Liam pedig még csak 22 éves, túl elhamarkodott döntésnek látták, azonban az a tény, hogy a páros már három éve együtt van, és nagyon szeretik egymást, eloszlatta a kételyeket, és mindenki reméli, hogy nem lesz ez is olyan sztárokra jellemző rövid életű házasság.

Ha úgy vesszük, akkor valóban nem korai a húszas években házasságot kötni, hiszen gondoljunk csak bele: nagyanyáink korában általában már 18 évesen szültek gyereket, ám ez a mai világ, és ahogy az összegzés is megmutatta, a fiatalkori sztárházasságok legtöbbje eddig válással végződött, de ez nem azt jelenti, hogy a felnőttkor korai szakaszában való egybekelésnek mindenképp hamar vége szakad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek