Starity

Ki gondolta volna? Kristen Stewart stílusikonja Joan Jett

2012. június 14. 12:12   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznő bevallotta, hogy az egykor a The Runaways életrajzi filmben a saját maga által megformált Joan Jettet tartja a stílusikonjának.

hirdetés
Ki gondolta volna? Kristen Stewart stílusikonja Joan Jett

Ugyan ki gondolta volna, hogy Kristen Stewart legnagyobb stílusikonja a rock'n'roll királynője, Joan Jett? Annyi biztos, Kristen Stewart nem mindennapi öltözéke folyamatosan beszédtéma és megosztja a kritikusokat.

Joan Jettel sem történt ez máshogy még az 1970-es évek végén, mikor a The Runaways bandájával koncerteztek, hiszen akkoriban furcsa volt látni lányokat lázadni. Később mindenki megszokta ezt, és mára pedig megint kihalóban van ez az életérzés és stílus.

Az On magazin interjújában tudhattuk meg, hogy a 22 éves fiatal színésznő legjobban Joan Jett stílusát preferálja, és az 53 éves rocker stílusa nagy befolyással van az öltözködésére.

„Nagyon tetszett nekem ez a rock'n'rollos stílusa, szóval nagy hatással volt ez rám. A The Runaways-film előtt is szerettem a farmernadrágokat, és a bőrdzsekiket, de a rock'n'roll tényleg megalapozta a stílusomat, amit Joannak köszönhetek” – mondta, mikor a The Runaways című filmről kérdezték, ahol egyébként az 1975-ben alakuló lánybanda énekesét, és gitárosát – igen meglepő módon -, Joan Jettet játszotta el. Annyira hasonlított a rövid, fekete hajával az akkori rock'n'roll megtestesítőjére, hogy sokan a képeit még össze is tévesztették vele.


Joan Jett és Kristen Stewart a The Runaways c. film forgatásán.

„Teljesen másféle ruhákat viselek a vörös szőnyegen, és a hétköznapokon. A magas sarkú cipőket sem szeretem, ezért általában mindig viszek magammal a rendezvényekre egy Converse cipőt is, amiről mások azt gondolják, hogy borzasztó, és kérdezgetik, hogy tudok ilyet felvenni, mikor nem is illik hozzá” – vallja be Kristen, aki magát ugyan nem tartja egy divatikonnak, de azért mikor egy megjelenésre ajánl neki ruhát a divattervezője, természetesen el tudja dönteni, hogy számára melyik a jobb, sőt, a jó divattervezőket nagyra értékeli, de egyébként teljesen más vonalat képvisel, mint ahogy a rendezvényeken megjelenik.

„Kicsit ostobán érzem magam, mikor a divatról kell beszélnem, hiszen egyáltalán nem vagyok divatos” – mondta kényelmetlenül befejezvén az interjút.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek