Starity

Adam Brody: Kristen Stewart ne nyafogjon!

2010. július 18. 17:05   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam és Kristen a 'Nők hálójában' (In the Land of Women) című film forgatásán találkozott. Szerinte Kristennek be kéne fejeznie a nyafogást, vagy új állás után kéne néznie.

hirdetés
Adam Brody: Kristen Stewart ne nyafogjon!

Kristen Stewart valószínűleg a világ egyik legkeresettebb fiatal színésznője manapság, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek szimpatikus. Adam Brody interjút adott Diablo Cody-nak, amiben őszintén elmondta Kristen hírhedt 'nemakarokceleblenni' kijelentéseiről alkotott véleményét.

"Egyre rosszabb és rosszabb híresnek lenni. És emellett nincsen sok türelmem azokkal szemben, akik sztárok akarnak lenni. Mert annyi más dolog van, amit csinálhatnának... Ki kell lépni... nem muszáj színésznek lenned, szóval ha ekkora probléma, hogy híres vagy... ott az ajtó."

Adam egyike volt azon színészeknek, akik fiatal korukban lettek híresek, úgy, mint Kristen. Mivel, mint azt az interjúban mondta ő sincs annyira oda a celeblétért, kisebb költségvetésű filmekben szerepel, vagy kisebb sorozatokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek