Starity

Niall Horan: „Félek kimutatni az érzéseimet!”

2012. június 14. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction ír énekese és Demi Lovato között bárki észre veheti, hogy forr a levegő, de valami miatt mégsem halad a kapcsolatuk sehova.

hirdetés
Niall Horan: „Félek kimutatni az érzéseimet!”

Niall Horan jelenleg Kaliforniában tartózkodik és turnézik, Demi pedig az X-Faktorral járja Amerikát, mégis valahogy mindig minden újság megkérdezi őket egymásról. Bár az énekesnő bátran ki mer jelenteni bármit az ír szépfiúval kapcsolatban, de a másik fél próbál tartózkodni ettől a dologtól. Bevallása szerint nem nagyon meri kimondani mit is gondol, mert nem tudja, hogy Demi hogyan reagálna rá.

„Nem tudom, hogy igazából mi ütött belém. Ilyenkorra már rég szoktam valamit kezdeményezni, de most... Nem merek vele beszélgetni, mert görcsbe rándul a hasam. De bevallom nagyon zavarba jövök, amikor egy róla szóló kérdést kapok. A fiúk is szoktak vele piszkálni, hogy lépjek már vagy elszalasztom” – nyilatkozta az énekes egy újságnak.

A napokban megjelent egy olyan hír is, hogy Demi és háttérénekese Niallel Skype-olt két órén keresztül. Lehetséges, hogy a hollywoodi álompárból végül nem lesz semmi?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek