Starity

Izgalmas évaddal folytatódik A mentalista

2012. június 13. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnap este vetített harmadik évadzáró után jövő héten új epizódokkal kerül adásba A mentalista című széria.

hirdetés
Izgalmas évaddal folytatódik A mentalista

Akik tegnap este végigkövették A mentalista című filmsorozat harmadik évadzáró epizódját az RTL Klubon, bizonyára már tűkön ülve várják, hogy folytatódjon a történet. Szerencsére a csatorna kihagyja a kötelező nyári szünetet és jövő héten a már megszokott időpontban, azaz kedden 21 óra 30 perckor a negyedik évaddal folytatja a méltán népszerű sorozatot.

Az új epizód A skarlát jel címmel kerül adásba. A történet szerint Patrick gyilkosság vádjával börtönben ül – az előző epizódban megölt egy embert –, de nem kér ügyvédet. A csapat szerint akár több évre is börtönbe csukhatják, ugyanis az áldozatnál Patrick állításával ellentétben nem találtak fegyvert. Nehezíti a dolgot, hogy nem bizonyítható az áldozat kiléte, azaz senki sem tudhatja biztosan, hogy tényleg ő volt-e Red John. Patrick előteremti az óvadék összegét, azaz egymillió dollárt, ám azon is gondolkoznia kell, hogy hogyan győzi majd meg az esküdteket az igazáról.

Az új évad ismét bővelkedik izgalmakban, humorban és megválaszolatlan kérdésekben is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek