Starity

Botrány a dánoknál: Nicklas Bendtner alsógatyát villantott

2012. június 15. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicklas Bendtner, a dán nemzeti tizenegy oszlopos tagja alsónadrágja miatt vívta ki az UEFA nemtetszését.

hirdetés
Botrány a dánoknál: Nicklas Bendtner alsógatyát villantott

Első hallásra az ember azt kérdezhetné, hogy az UEFA miért üti bele az orrát a futballisták magánéletébe – esetünkben alsónadrágjának színébe és feliratába, másodjára azonban jogosnak tűnhet a szövetség felháborodása.

A dán-portugál meccsen (amelyet a luzitánok nyertek meg 2-3-ra) Nicklas Bendtner gólörömében fellebbentette mezét, és mivel nadrágja rapper stílusban alig súrolta a csípőjét, az ominózus alsónadrág pedig kikandikált belőle, mindenki megcsodálhatta az azon lévő feliratot. A dolog önmagában nem is lett volna botrányszagú, ám a futballista egy ír fogadóirodát reklámozott, nevezetesen a Paddy Powert.


Az ominózus alsónadrág (Fotó: AFP)

A nevezett fogadóiroda a focista egy barátjáé, Ken Robertsé, ő ajándékozta a sportolónak az alsóneműt: „Igazán elégedett vagyok azzal, hogy Nicklas milyen teljesítményt nyújtott. Nincs kétségem afelől, hogy a szerencsét hozó alsónadrág segítette kétszer is a hálóba találni.”

Az UEFA embereit nem hatotta meg a magyarázat, a vasárnap esedékes németek elleni találkozóra felszólította Nicklast a szövetség, hogy más alsót válasszon magának. Az ügy tovább is folytatódhat, az UEFA által kiadott nyilatkozat alapján a szövetség marketingkampányt sejt a véletlen kikandikáló alsógatya ügyében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek