Starity

Megérkeztek az első képek Bella és Edward kislányáról

2012. június 14. 21:09   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Entertainment Weekly legújabb számában az Alkonyat-széria utolsó filmjére fektették a hangsúlyt, ahol többek között láthatjuk az első képeket Renesmeéről.

hirdetés
Megérkeztek az első képek Bella és Edward kislányáról
Fotó: Entertainment Weekly

Kevesebb mint fél év van, míg az utolsó Alkonyat-film a mozikba kerül, ám a nézők már most láthatják az első jelenetfotókat.

Renesmeét már a Hajnalhasadás első részében láthattuk, de a második részben minden róla, az újszülött vámpír Belláról és a végső, Volturival való harcról szól, de ne felejtsük ki a rengeteg új szereplőt sem, akik Cullenék oldalára állnak a küzdelemben.

Nessie, ahogyan Jacob Black becézi, miután bevésődött, főként vámpírként táplálkozik, de nem hátrál meg az emberi kajától sem. A regényben a Volturi nem nézi el az egyedi teremtmény létezését, és egy félreértés során összetűzésbe kerül a két erős klán.


Fotó: Entertainment Weekly

A kislányt Mackenzie Foy játssza, aki eddig a Hawaii-Five-O és a FlashForward – A jövő emlékei sorozat egy-egy részében játszott.

Kristen Stewart azt mondta, szerinte a lány kísértetiesen hasonlít rá és Robert Pattinsonra, aki nevetésben tört ki, mikor Taylor Lautner az első jelenetét forgatta Mackenzie-vel.

„Mindenki ezzel szívat – vallotta be Taylor Lautner az EW-nek. – Legtöbbször velük nevetek ezen, de fontos számomra észben tartani, hogy ez egy életen át tartó kötelék. Nem olyan ijesztő és ciki, mint ahogy hiszitek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek