Starity

Megérkeztek az első képek Bella és Edward kislányáról

2012. június 14. 21:09   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Entertainment Weekly legújabb számában az Alkonyat-széria utolsó filmjére fektették a hangsúlyt, ahol többek között láthatjuk az első képeket Renesmeéről.

hirdetés
Megérkeztek az első képek Bella és Edward kislányáról
Fotó: Entertainment Weekly

Kevesebb mint fél év van, míg az utolsó Alkonyat-film a mozikba kerül, ám a nézők már most láthatják az első jelenetfotókat.

Renesmeét már a Hajnalhasadás első részében láthattuk, de a második részben minden róla, az újszülött vámpír Belláról és a végső, Volturival való harcról szól, de ne felejtsük ki a rengeteg új szereplőt sem, akik Cullenék oldalára állnak a küzdelemben.

Nessie, ahogyan Jacob Black becézi, miután bevésődött, főként vámpírként táplálkozik, de nem hátrál meg az emberi kajától sem. A regényben a Volturi nem nézi el az egyedi teremtmény létezését, és egy félreértés során összetűzésbe kerül a két erős klán.


Fotó: Entertainment Weekly

A kislányt Mackenzie Foy játssza, aki eddig a Hawaii-Five-O és a FlashForward – A jövő emlékei sorozat egy-egy részében játszott.

Kristen Stewart azt mondta, szerinte a lány kísértetiesen hasonlít rá és Robert Pattinsonra, aki nevetésben tört ki, mikor Taylor Lautner az első jelenetét forgatta Mackenzie-vel.

„Mindenki ezzel szívat – vallotta be Taylor Lautner az EW-nek. – Legtöbbször velük nevetek ezen, de fontos számomra észben tartani, hogy ez egy életen át tartó kötelék. Nem olyan ijesztő és ciki, mint ahogy hiszitek.”

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek