Starity

Christina Aguilera új parfümöt dob a piacra

2012. június 15. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilera a parfümiparban is megállja a helyét. Illatai sikeresek és kelendőek, így idén újabb parfümöt dob a piacra, szám szerint a hatodikat.

hirdetés
Christina Aguilera új parfümöt dob a piacra

Az énekesnő első illata a Simpley Christina Aguilera volt, amit 2007-ben dobtak piacra. Ennek sikerein felbuzdulva már nem volt megállás és gyakorlatilag évről évre egy-egy új parfümmel örvendeztette meg rajongóit. 2008-ban jött az inspire, amit 2009-ben Christina talán legsikeresebb illata, a By Night követett. 2010-ben a Royal Desire jelent meg – ami idén akár elnyerheti az év női illata díjat -, majd 2011-ben a Secret Potion.

A parfümjeire jellemzően minden üveghez tartozik egy kis ékszer, valamint az üvegcsék is elég dekoratívak és látványosak. A By Night és a Simpley Christina Aguilera üvegei női alakra emlékeztethetnek bennünket, és a Royal Desire üvege az imént említett kettő üveg közé éppen beillik.

Ezek az illatok roppant nőiesek, elegánsak, és karizmatikusak, míg a By Night fűszeres, adddig a Secret Potion inkább gyümölcsös hatású. Az új illat Red Sin (vörös bűn) néven kerül még a nyár folyamán a polcokra. A reklámot még ebben a hónapban megcsinálják. Az üvegről készült első fotó június 14-én került fel az internetre, és ami már biztos, hogy az illat egy édes és egyben fűszeres keverék lesz, ezzel is örökbítve további illatainak stílusát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek