Starity

Rihanna szeretné visszakapni a fenekét

2012. június 15. 10:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna sokat fogyott az utóbbi időben. Más ember ennek általában örülne, az énekesnő viszont szeretné visszakapni teltebb alakját.

hirdetés
Rihanna szeretné visszakapni a fenekét

Rihanna hatalmas változáson ment keresztül az utóbbi időben. Új, vadabb stílusával sokkolja az embereket, havonta váltogatja hajszínét, nyilvánosan füvezik, erotikus képeket posztol magáról, rendszeresen hiányos öltözetben rója az utcákat, és ha ez mind nem lenne elég, egy jelentős fogyáson is keresztül ment. Az énekesnő elmondta, nem örül ennek az állapotnak, és szeretné visszaszerezni egykori idomait.

Rihanna idén komoly diétába kezdett, miután már apja is kijelentette, örülne, ha leadná a plusz kilókat. Az énekesnő hamar sikerrel járt, azonban az eredményen felindulva talán kicsit túlzásokba esett. „A legkisebb méretet hordom, és nem örülök neki. – panaszkodott a csillag az US Weeklynek – Túl messzire mentem. Jobban tetszettem magamnak egy kicsit husisabban. Vissza akarom kapni a régi fenekem!”

A rajongók természetesen teljes mértékben kedvencük mellett állnak, úgy vélik, Rihanna a tökéletes példakép, és nem a csontsoványságnak kellene az ideálnak lennie.


Rihanna 2008-ban és 2012-ben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek