Starity

Már ismerkedik Demi Lovato és Niall Horan

2012. június 15. 12:12   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Niall bevallotta, hogy már elkezdtek ismerkedni Demivel, de még nem tudja, hogyan alakulnak a dolgok kettejük között.

hirdetés
Már ismerkedik Demi Lovato és Niall Horan

Hetek óta hangos a média Demi Lovato és Niall Horan beharangozott kapcsolatától. Minden ott kezdődött, hogy Demi bevallotta, teljesen odavan Niallért, majd a fiú is elárulta, hogy mindig is a lány volt álmai nője. A rajongók biztosra vették, hogy a fiatalok nemsokára egy párt fognak alkotni, azonban a One Direction énekese meghátrált, és bevallotta, fél közeledni Demihez. Most megtört a jég: a két tinicsillag rendszeresen beszél egymással, és már az ismerkedési fázisba léptek.

Niall Ryan Seacretsnek adott interjút a napokban, ahol elárulta, megtette az első lépést, ő és Demi a Skype-on ismerkednek egymással. „Demi remek lány. Felvettem vele a kapcsolatot, Skype-randizunk, de még nem tudom, mi lesz ebből az egészből” – mondta az ír szépfiú, mikor Lovatóról kérdezték.

A rajongók teljes szívükből drukkolnak a két sztárnak, azonban sajnos itt is akadnak olyan elvakult fanatikusok, mint egykor Selena Gomez és Justin Bieber románcának hajnalán, akik Demit támadják, mert féltékenyek, hogy elhalássza előlük Niallt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek