Starity

Új szépfiú a Pretty Little Liarsben

2012. június 15. 23:11   |   Szerző: Alizgirl98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan újabb szépfiúval bővül a Pretty Little Liars szereplőinek listája. Ezúttal Gregg Sulkin csatlakozik a sorozathoz, mint Mr. Fitz öccse.

hirdetés
Új szépfiú a Pretty Little Liarsben

Nemrég megtudhatták a rajongók, hogy új szereplő érkezik kedvenc sorozatukba. Az új karakter Ezra Fitz (Ian Harding) öccse, Wesley Fitzgerald. Most arra is fény derült, hogy Wesleyt Gregg Sulkin fogja játszani. A színész neve olyan sorozatokból és filmekből lehet ismerős, mint például az Avalon Gimi, ahol Brittany Robertson mellett játszott, vagy a Disney Channel méltán híres sorozata, a Wizards of Waverly Place. Itt Selena Gomez szerelmét alakította.

Gregg először a 3. évad 9. részében fog feltűnni, mely a The Kahn Game címet kapta. Rajta kívül még két szereplő érkezik a Csinos Kis Hazugok közé:

Jim Abele, aki Alison apukáját, Kenneth DiLaurentist fogja alakítani, elsőnek pedig a 7. részben láthatjuk, valamint Mary Page Keller. A színésznő Ezra Fitz anyukáját játssza, először a 8. részben.

Hamarosan viszontláthatjuk az említett színészeket a Pretty Little Liarsban, azonban addig is további izgalmak várnak ránk a 3. részben, amely a Kingdom of the Blind címet kapta. A következő epizódot az ABC Family jövő hát kedden adja le.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek