Starity

Janicsák Veca videón nyugtatgatja elkeseredett rajongóit

2012. június 15. 17:05   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Janicsák Veca ahelyett, hogy elkeseredett lenne a VIVA Comet- és a BRAVO OTTO-díjátadók után, inkább emelt fővel elfogadja a helyzetet. Videóüzenetben köszönte meg a szavazatokat és nyugtatta meg rajongótáborát.

hirdetés
Janicsák Veca videón nyugtatgatja elkeseredett rajongóit

Janicsák Veca üzenetet küldött rajongóinak, amelyben elmondja, hogy nem szomorú, hogy a Comet-gömböt nem kapta meg. Mint tudjuk, a 2012-es VIVA Cometen az év énekesnője a szavazatok alapján 2012-ben az a Tóth Gabi lett, aki a BRAVO OTTO-díjátadón is átvehette ezt az elismerést, így Veca az arany indiánról is lecsúszott.

A Labirintus énekesnője nagyon hálás a rajongóinak az eddig megkapott díjakért és az összes szavazatért, még ha nem is nyert. A videóban elmondja, hogy jövőre lehet, hogy arculatváltáson fog átesni, de mindenképpen számít majd akkor is rajongóira, akiket végül azzal nyugtatott, hogy ha jövőre sem sikerül nyerni, akkor majd két év múlva ismét megpróbálja.

Vecának amúgy sincs oka a szomorkodásra, hiszen idén a Fonogramnak és a Glamour Awardsnak köszönhetően már kétszer megkapta az év énekesnője elismerést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek