Starity

Owen Wilson ismét akcióhőst játszik

2012. június 16. 10:10   |   Szerző: kathrin22

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Éjfélkor Párizsban című film sztárja, akit leginkább vígjátékokban láthattunk már évek óta, most nagy lépésre szánta el magát. Szerepet vállalt egy akció-drámában.

hirdetés
Owen Wilson ismét akcióhőst játszik

Owent a 2001-ben forgatott Ellenséges terület óta szinte csak komédiákban láthattuk szerepleni, így több mint tíz év kihagyás után ismét szerepet vállalt egy akciófilmben.

Délkelet-Ázsiában játszodó The Coup (A puccs) címet viselő akció-drámában egy ott élő amerikai családot butat be. A városba, ahová csak nem rég költöztek, erőszakos lázadó csapatok törnek be. Wilson, aki a családfőt alakítja, mindent megtesz, hogy feleségét (Michelle Monaghan) és gyermekeit biztonságba helyezhesse a kirobbanó harcok közepette.

A filmhez csatlakozni fog Pierce Brosnan is – írja a cinemablend.com. Arról, hogy milyen szerepet szántak a volt 007-es ügynöknek, egyelőre még nem tudni biztosat.

A munkálatok októberben kezdődnek Délkelet-Ázsiában. A forgatókönyvet egy testvérpár alkotta meg közösen, John Erick Dowdle (Karantén 1-2., Ördög) és Drew Dowdle. A rendezés felelősségét John Erick vállalta magára.

Hogy milyen lesz Owen Wilson és Pierce Brosnan közös filmje? Kíváncsian várjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek