Starity

Radics Gigi a gardróbba költözteti be öccsét

2012. június 16. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatta nyereménylakását a Megasztár fiatal győztese, ahová az egész családdal együtt költözik majd be, így rögtön kisebb átalakítások szükségesek, hogy öccse is elférjen.

hirdetés
Radics Gigi a gardróbba költözteti be öccsét
Fotó: Blikk

Radics Gigi már egy gépkocsi és 12 millió forint boldog tulajdonosa, de most megkapta a II. kerületi 63 négyzetméteres luxuslakás kulcsát is, amit egy évig használhat. Elmondása szerint a lakás nagyon tetszik neki, de kisebb átalakításokat kell majd eszközölni, hogy az egész család kényelmesen elférhessen, ugyanis Gigi nem egyedül költözik be.

„Gyönyörű a lakás, de kisebb változtatásokra még szükség lesz. A gardróbot biztosan megcsináltatom, az lesz az öcsém szobája. Úgy lesz a legkényelmesebb mindannyiunknak” – mondta Gigi a Blikk videójában.

Számunka kérdéses, hogy a gardrób mennyire lesz kényelmes, de az biztos, hogy a család mindössze egy éven keresztül élvezheti a „luxust”, aztán ki kell költözniük. Terveik szerint utána is Budapesten maradnának, de könnyen lehet, hogy már nem is lesz szükségük újabb lakásra, hiszen Gigi hamarosan amerikába utazik, ahol a nemzetközi debütálásához már készül az első saját dala.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek