Starity

Magas sarkú cipőkkel növeli ömbizalmát Szirota Jennifer

2012. június 17. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillag Születik legjobb női énekesét zavarja az apró termete, ezért imádja a magas sarkú cipőket, hiszen nem csak szépek, hanem önbizalmat is adnak neki.

hirdetés
Magas sarkú cipőkkel növeli ömbizalmát Szirota Jennifer
Fotó: Török Attila / Blikk

Miután a 2010-es X-Faktorban nem járt szerencsével Szirota Jennifer, a Csillag Születikre már újúlt erővel, felesleges kilóktól megszabadulva, sokkal nagyobb önbizalommal érkezett, és majdnem sikerült is győznie. Bár sokkal bátrabb lett, a kis termete azért még most is zavarja, de erre is talált megoldást.

„Tizenöt kilót tudtam leadni, és ezzel a bátorságom is megjött, hogy kicsit nőiesebben öltözködjek. Rájöttem, hogy a magas sarkú nem csak nyújtja az alakom, hanem nagyobb önbizalmat is ad” – mesélte a Blikknek Jennifer.

A 18 éves énekesnő elmondta, hogy nem kellett sokat gyakorolnia a magas sarkú cipők viselését, botladozás nélkül jött neki az egész magától. Ennek ellenére az ő lába is elfárad ezekben a cipőkben, ilyenkor egy ideig lapos talpú cípőt vesz fel, hogy pihentesse a lábát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek