Starity

Eszméletlenül találták Lindsay Lohant

2012. június 18. 07:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég történt autóbalesete után most újabb balszerencse érte a Liz Taylort megformáló színésznőt. Ezúttal ájultan találtak rá a hotelszobájában.

hirdetés
Eszméletlenül találták Lindsay Lohant

Úgy tűnik Lindsay Lohanre mostanában nagyon rájár a rúd. Múlt pénteken autóbalesetet szenvedett, szombat reggel pedig ájultan talált rá szobájában a hotel egyik alkalmazottja, és rögtön kórházba is szállították.

LiLo jelenleg az Elizabeth Taylor életéről készülő filmen, a Liz & Dicken dolgozik, melyben az elhunyt színésznőt alakítja. Az újonnan munkábaálló 25 éves színésznő kihagyott egy forgatási napot mondván, hogy nem érzi jól magát. A stáb nagyon aggódott érte, ezért azonnal orvost hívtak hozzá, ám Lindsay nem reagált semmire, így következő lépésként a mentőket tárcsázták.

Szóvivője nyomatékosan kijelentette, hogy nem alkohol és nem is drog miatt vesztette eszméletét Lindsay. A baj azzal volt, hogy szervezetét megviselte a sok munka ennyi idő kihagyása után és kevés folyadékot ivott. De most már jobban van és hamarosan újra munkába áll.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek