Starity

Blake Livelyt nem fogadja be a Reynolds család

2012. június 19. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryan Reynolds anyukája nem bírja elviselni a fia kedvesét Blake Lively, sőt egyenesen egy igazi dívának tartja.

hirdetés
Blake Livelyt nem fogadja be a Reynolds család

Egy párkapcsolatnál a legnehezebb meggyőzni a jelölt édesanyukáját, hogy végre elfogadja, a pici fia felnőtt és van önálló véleménye. Nos, ez a Reynolds családnál sem megy másképp. Sajnos nem Blake Lively javára, hiszen az anyósjelölt, Tammy ki nem állhatja a Gossip Girl sztárját.

„Tammy egy olyan nővel szeretné látni Ryant, akinek nem a karrierje az első, hanem a család. Úgy gondolja, hogy a fia választottja pontosan úgy viselkedik, mint egy igazi díva. Ráadásul Tammy azt szeretné, hogyha gyermekük lesz költözzenek Kanadába, hiszen az sokkal biztonságosabb, mint New York. Viszont Blake-et a nagyvároshoz köti a munka, és nem utolsó sorban imádja a taxival teli várost – nyilatkozta a Star magazinnak egy bennfentes – Ráadásul Tammy félti Ryant egy újabb csalódástól!”

Miután Blake végighallgatta az anyósjelölt mondandóját, felállt az asztaltól, kiviharzott az ebédlőből és visszament a hotelba. Később pedig tudatta barátjával, hogy a látogatás maradék pár napjában pihenni szeretne a szállodában. Ezzel Tammy szavaival élve „még jobban bebizonyította, hogy egy igazi díva.”

Úgy fest, Blakenek sok dolga lesz Ryan anyukájával, hogy megpuhítsa a szívét, hiszen mindketten teljesen mást szeretnének. De vajon mi lesz Ryannal? Reméljük azért nem kell választania a két hölgy között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek