Starity

Újra megházasodna Russell Brand

2012. június 18. 16:04   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Russell Brandet nem zavarja az első kudarcba fulladt házassága – szívesen házasodna egy másik nővel, ha úgy érzi, hogy tényleg ő élete párja.

hirdetés
Újra megházasodna Russell Brand

Március körül pletykálták azt, hogy Barabás Nikolett és Russell Brand között valami komolyabb dolog is kialakulhatott. Valójában nagyon jól megvoltak, ahogy a képek is mutatták, de a férfi mostani nyilatkozatából az derült ki, hogy jelenleg nincs kapcsolatban senkivel.

Mint tudjuk, a Katy Perryvel kötött első házassága kudarcba fulladt, de ennek ellenére hajlandó lenne kipróbálni, hátha tartósebb lenne másodszorra – természetesen egy másik nővel.

Jelenleg szingli vagyok, de randizgatom. Ez olyan randizgatás, ahol azt teszed, amit csak akarsz– utalt Russell arra, hogy ebbe bármi belefér, hiszen még nem annyira komoly dolog, mint egy házasság.

De ha úgy alakulna, hogy megtalálná élete párját, akkor szívesen belemenne egy második házasságba is. Igen, beleférne az is, hogy újra megházasodjak– tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek