Starity

Jenny McCarthy meztelen fotókat küldött fogorvosának

2012. június 18. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jenny McCarthy elég kellemetlen helyzetbe került, mikor fogorvosának meztelen képeket küldött el véletlenül kisfia képei helyett.

hirdetés
Jenny McCarthy meztelen fotókat küldött fogorvosának

Bárkivel megeshet, hogy begyullad az egyik foga, ezért orvoshoz kell fordulnia. Így volt ez most a híres modell/színésznő, Jenny McCarthy kisfiával is. Amikor Jenny felhívta a fogorvosát, ő arra kérte, először fotózza le a kezelésre szorult területet, azoknak a képét pedig küldje el neki e-mailben.

Ezzel még nem is lett volna gond, ha a modell a nagy sietségben véletlenül nem a saját meztelen képeit küldta volna el a közel 80 éves fogorvosnak.

„A fogorvos megkért, hogy küldjek róla képeket, ezért csináltam pár fotót és el akartam küldeni, de a meztelen képeim jutottak el hozzá véletlenül, esküszöm az Istenre! A fogorvos körülbelül 80 éves lehet – nyilatkozta Jenny. – Szó szerint torkom szakadtából sikítani kezdtem. Amikor észrevettem a bakit, legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben.”

Egyes értesülések szerint nagy szerencse, hogy az orvos nem ájult el, amikor megnyitotta e-mailján a képeket ,amiket Jenny küldött neki. Azóta, ha minden igaz, már tisztázódott az incidens az orvos és a színésznő között, azonban kérdéses, hogy egy ilyen eset után az orvosnak mennyi kedve maradt továbbra is kezelni Jenny ügyeit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek