Starity

Sila Sahin és barátja a képernyőn már házasok

2012. június 20. 09:09   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gute Zeiten sclechte Zeiten színészei, Sila Sahin és Jörn Schlönvoigt már két éve alkotnak egy párt. Most a német sorozatban próbaesküvőt tarthatnak, a képernyőn hamarosan már férj és feleségként láthatjuk őket.

hirdetés
Sila Sahin és barátja a képernyőn már házasok

Sila Sahin 2009-ben csatlakozott a Gute Zeiten schlechte Zeiten szereplőgárdájához, és ezzel ő lett az első török nő, aki jelentős szerephez jutott a német televíziós produkciókban. A fiatal színésznő pályája azóta töretlenül ível felfelé, nemrégiben a Cobra 11-ben is feltünt egy epizód erejéig és 2011 decemberében pedig őt választották meg a legszebb német sorozatsztárnak.

A sikeres karrier mellett, a szerelmet is a Gute Zeiten schlechte Zeitennek köszönheti. A sorozat forgatásán ismerkedett meg Jörn Schlönvoigttal, akivel már két éve él együtt boldog párkapcsolatban. A szerelmeseknek a széria forgatókönyvírói is kedveztek; úgy alakították a történetet, hogy a két színész jelenleg a tévéképernyőkön is egy párt alkot. Sőt, a sorozatban hamarosan egy esküvőre is sor kerül.

„Természetesen el tudom képzelni, hogy Jörn és én a való életben is összeházasodjunk. Azt kívánom magamnak, hogy az igazi esküvőnk is ilyen szép legyen, mint amilyen a sorozatbanvolt'' – nyilatkozta Sila, akinek igazi édesanyja is ott volt, a nagy jelenet forgatásánál.

Bár a próbaesküvő mindkettejük számára életük egyik legszebb pillanata volt, nem siettetik az igazi házasságot. Nem terveznek előre, szerintük sokkal jobb, ha a dolgok maguktól alakulnak ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek