Starity

Susana Diazayas a külső és a belső szépség mellett kampányol

2012. június 20. 09:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marichuy – A szerelem diadala című telenovellában egy kissé csúnyácska lányt alakít, így teljes mértékig átérzi azoknak a helyzetét, akik nem tartják magukat elé szépnek.

hirdetés
Susana Diazayas a külső és a belső szépség mellett kampányol

Susana Diazayas nemrégen egy kozmetikai cég arca lett, így bátran elmondhatja a véleményét erről a témáról. A színésznő szerint nagyon fontos, hogy egy nő hogyan is néz ki, persze ő nemcsak a külsőre gondol, hanem a belső értékekre is.

“A mai világban a külső szépség a belső értékek mellett mellékszerepet játszik. Az, hogy most egy olyan szerepet vállaltam, ahol elcsúfítanak sokat jelentett nekem. Azt hiszem így meg tudom mutatni a lányoknak, hogy nem baj, ha csúnyának hiszik őket, a belső értékek sokat dobnak a külsőn, és ha egy kicsit is odafigyelnek magukra, az öltözködésükre, sminkre, hajra, máris rút kiskacsából csodaszép hattyúk lehetnek”nyilatkozta a Natyt alakító színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek