Starity

Barna Zsombor távozik a Barátok köztből

2012. június 19. 20:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt napokban került napvilágra az a hír, miszerint több fiatal szereplő távozása, illetve cseréje várható a Barátok köztben. A pletykákat most megerősítette a csatorna.

hirdetés
Barna Zsombor távozik a Barátok köztből

Barna Zsombor és Aradi Balázs esetében a távozás a Színház- és Filmművészeti Egyetemen való felvételijük függvénye volt, hiszen az iskola szabályai nem teszik lehetővé, hogy diákjai tovább forgassanak. Barna Zsombor felvételije sikerült a bábszínész szakon, így ő távozni fog a sorozatból, de Illés Péter karaktere megmarad, a jövőben más fogja alakítani, akinek személyét egyelőre nem hozta nyilvánosságra az RTL Klub.

Aradi Balázs továbbra is Jenes Balázs karakterét játssza. A legkisebbek esetében, Miklós és Nóra kislányát, Timit a jövőben Jelinek Éva, Juli kisfiát, Mátét pedig Puha Kristóf formálja meg. Mindkét személycserét a karakterek változása indokolta. A legújabb szereplőket a következő évad, különböző időpontjaitól láthatják majd a nézők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek