Starity

Adele dala ébresztette fel a kómában fekvő lányt!

2012. június 20. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hétéves kislány megmagyarázhatatlan módon felébredt a kómából, amikor meghallotta Adele egyik slágerét a rádióban.

hirdetés
Adele dala ébresztette fel a kómában fekvő lányt!

Egy nem mindennapi eset történt 2011 áprilisában, amit most hoztak nyilvánosságra: egy hétéves angol kislány, Charlotte Neve csodálatos és megmagyarázhatatlan módon felébredt a kómából, amikor meghallotta kedvenc énekesnője, Adele egyik dalát a rádióban.

Charlotte agyvérzés miatt került kórházba, és már az orvosok sem tudtak semmi biztatót mondani, felkészítették a családot a legrosszabbra. Édesanyja, Leila Neve már le is ült a kislány ágyára, hogy utoljára megölelje kómában fekvő gyermekét, ám ekkor csoda történt. A rádióban éppen Charlotte kedvenc dala, Adele-től a Rolling In The Deep szólt, amit édesanyja is elkezdett dúdolni, és a kislány erre elmosolyodott.

„Nem tudtam elhinni. Ez volt az első alkalom, hogy valamire reagált az agyvérzése óta. A nővérek is nagyon meg voltak lepve, mondták, hogy énekeljek még, és ő végig mosolygott" – nyilatkozta az édesanya a The Telegraphnak.

Az ezt követő pár napban olyannyira feljavult a kislány állapota, hogy még az ágyból is fel tudott kelni, majd néhány fizikoterápia után már el is hagyhatta a kórházat. Bár az agyvérzés következtében hátramaradt némi memóriazavar és részleges vakság, Charlotte már újra járhat iskolába, és még egy táncosztályba is beiratkozott.

Azt még nem lehet tudni, hogy Adele mit szólt a hírhez, de ahogy a sztárok nagyszívűségét ismerjük ilyen helyzetekben, az énekesnő sem fog szó nélkül elmenni a történtek felett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek