Starity

Adele dala ébresztette fel a kómában fekvő lányt!

2012. június 20. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hétéves kislány megmagyarázhatatlan módon felébredt a kómából, amikor meghallotta Adele egyik slágerét a rádióban.

hirdetés
Adele dala ébresztette fel a kómában fekvő lányt!

Egy nem mindennapi eset történt 2011 áprilisában, amit most hoztak nyilvánosságra: egy hétéves angol kislány, Charlotte Neve csodálatos és megmagyarázhatatlan módon felébredt a kómából, amikor meghallotta kedvenc énekesnője, Adele egyik dalát a rádióban.

Charlotte agyvérzés miatt került kórházba, és már az orvosok sem tudtak semmi biztatót mondani, felkészítették a családot a legrosszabbra. Édesanyja, Leila Neve már le is ült a kislány ágyára, hogy utoljára megölelje kómában fekvő gyermekét, ám ekkor csoda történt. A rádióban éppen Charlotte kedvenc dala, Adele-től a Rolling In The Deep szólt, amit édesanyja is elkezdett dúdolni, és a kislány erre elmosolyodott.

„Nem tudtam elhinni. Ez volt az első alkalom, hogy valamire reagált az agyvérzése óta. A nővérek is nagyon meg voltak lepve, mondták, hogy énekeljek még, és ő végig mosolygott" – nyilatkozta az édesanya a The Telegraphnak.

Az ezt követő pár napban olyannyira feljavult a kislány állapota, hogy még az ágyból is fel tudott kelni, majd néhány fizikoterápia után már el is hagyhatta a kórházat. Bár az agyvérzés következtében hátramaradt némi memóriazavar és részleges vakság, Charlotte már újra járhat iskolába, és még egy táncosztályba is beiratkozott.

hirdetés

Azt még nem lehet tudni, hogy Adele mit szólt a hírhez, de ahogy a sztárok nagyszívűségét ismerjük ilyen helyzetekben, az énekesnő sem fog szó nélkül elmenni a történtek felett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek