Starity

A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt

2012. június 21. 08:08   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt gondolnánk, hogy a manapság egyre sikeresebb One Direction zökkenőmentesen halad az úton, de ez nincs így. A banda vezetősége ugyanis kiszemelte Niallt, és egyre inkább arra törekednek, hogy távol tartsák az énekléstől.

hirdetés
A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt

Napjaink egyik leghíresebb együttesének egyre jobban megy a szekere, folyamatosan turnéznak, rekordokat döntögetnek, és 2014-ig teljesen be vannak táblázva. Ám a sok siker mellett előbukkant egy probléma, amely feszültséget okoz a csapatban.

A One Direction menedzsmentje egyre inkább feni a fogát Niall Horanre, folyamatosan azon dolgoznak, hogy kevesebbet kelljen nyilvánosság előtt szerepelnie. Eleinte csak olyan apróbb dolgokkal próbálkoztak, hogy lehalkították a mikrofonját, ám ezúttal már sokkal többről van szó, így van ok az aggodalomra. Legújabb terveik között az szerepel, hogy a fiú ne énekeljen, hanem gitárral kísérje a koncerteket.

Természetesen nem szabad elsőre hinni a pletykáknak, de annyi biztos, a többi bandatag nem fogja veszni hagyni a szőke szépfiút, minden erejükkel azon vannak, hogy megvédjék. A fentebb említett mikrofonos esetet végül úgy oldották meg, hogy a banda frontembere, Harry Styles kicserélte Niallal a mikrofont, valamint mikor a vezetőség olyan javaslatot tett, hogy egyik dalukban ne énekeljen a fiú, hanem csak gitározzon, Louis Tomlinson kijelentette, hogy akkor ő sem fog énekelni.

A rajongók sem ülnek a babérjaikon, rögtön akcióba léptek. A szépfiú megmentését Twitteren szorgalmazzák, ahol a #letniallsing címkét próbálják világtrenddé tenni, hogy felfigyeljen a vezetőség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek