Starity

Demi Lovato nehezen viseli el Simon Cowellt

2012. június 21. 14:02   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem telik el úgy egy X Factor-válogatás, hogy Simon Cowell és Demi Lovato ne piszkálnák valamivel egymást. Most Demi mesélt erről egy kicsit.

hirdetés
Demi Lovato nehezen viseli el Simon Cowellt

Demi Lovato és az X Factor feje, Simon Cowell állandóan veszekszik valamin vagy egyszerűen csak piszkálják egymást. Az egyik adásban például Simon azt mondta, hogy ha lenne egy kutyája, Deminek hívná, amire a lány így vágott vissza: „Ha lenne egy disznóm, Simonnak nevezném el”. A bennfentesek szerint ezeket egyáltalán nem kell komolyan venni, sőt, talán kezd közöttük kialakulni valami.

Az Access Hollywood riporterének így beszélt Simonról: „Simon nagyszerű, de folyton szekál, nem tudom, hogy meddig fogom még elviselni. Kölyök vagyok, bosszantó vagyok, de én ezt csak visszaadom neki.”

Arra a kérdésre, hogy mit kell tennie, amikor egy nagyon rossz szereplő áll a színpadon, így válaszolt: „Nagyon nehéz mosolyognom, amikor szörnyen adnak elő egy dalt. Szuper, szuper őszintének kell lennem, és néha nagyon rosszul érzem magam emiatt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek