Starity

Ciki! Lezavarták a színpadról DJ Seherezádét!

2012. június 21. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Botrányba fulladt az utóbbi időben lemezlovasként tevékenykedő Seherezádé legutóbbi bulija. A műsor felénél letessékelték a színpadról a szervezők, mivel annyira lapos zenét játszott.

hirdetés
Ciki! Lezavarták a színpadról DJ Seherezádét!

Seherezádé nemrég debütált DJ-ként, de azóta is hatalmas negatív visszhang van a tevékenysége körül. Állítólag minden bulira egy kész szettel érkezik, így már csak mosolyognia kell a dj pult mögött, más dolga nincs.

Szombaton Szigligeten lépett fel, ahová eleve késve érkezett. Szemtanúk szerint szinte alig buliztak a zenéjére, ezért a szervezőség szettjének felénél letessékelte a színpadról. Közölték vele, hogy inkább kifizetik a műsorát, csak hagyja abba.

Seherezádé szerint mindez csak a személye ellen irányult, ezenkívül pedig a körülményeket okolja, a zenéjével semmi baj nem volt.

„Nem tudok konkrétan semmit mondani. Nem úgy alakult a buli, ahogy annak kellett volna. Sok a rosszindulatú és irigy ember. Bogárinvázió volt a helyen, ez egy évben egyszer van, pont aznapra esett, ráadásul a hangtechnikával is baj volt. Én végeztem a szettemmel, és hazamentünk. Nem szakították félbe, csak 10 perccel előbb fejeztem be, ennyi. Annak tudom be ezt az egészet, hogy volt olyan, aki nem szimpatizált velem, és ennek hangot is adott. A bulizókkal nincs probléma, ők mindig nagyon kedvesek. Azokkal van a gond, akik nagyobb befolyással rendelkeznek vagy szakmabeliek. Ők azok, akik kígyót-békát kiabálnak rám, és irigyek. De nem foglalkozom velük, nem érdekel a sok rosszindulatú, proli, alpári ember, akik folyamatosan ócsárolnak, mert konkurenciát jelentek számukra. Azon vagyok, hogy profi DJ legyek, nem foglalkozom a primitív, böszme véleményalkotókkal” – nyilatkozta a felháborodott lány az Új Ásznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek