Starity

Lemezkiadó megnyitására készül Katy Perry

2012. június 22. 07:07   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő igen nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis létre szeretne hozni egy saját lemezkiadó céget.

hirdetés
Lemezkiadó megnyitására készül Katy Perry

Katy Perry igazán nem panaszkodhat a négy évvel ezelőtti popiparba való berobbanása óta, hiszen folyamatosan felfele ível a karrierje, teltházas koncertek, slágerlistákon csúcsot döntögető dalok, és rengeteg lemezeladás jellemezte az énekesnő elmúlt négy évét.

A 27 éves lánynak esze ágában sincs lassítani a tempón, legútóbb például egy új klippel jelentkezett, de a 3D-s koncertfilmjére sem kell már sokat várni.

Most azonban egy újabb projektbe fogott bele: szeretne egy lemezkiadót létesíteni, legfőképpen azért, hogy segítse a hátrányosabb anyagi helyzetű tehetségeket.

„Most készülök a feladatra. Ha ez a lemezkiadó elkezd gyümölcsözni, azon leszek, hogy elkerüljem azt, hogy a művészeknek küzdeniük kelljen az anyagi sikerért! Sok ember keres meg ilyenekkel, és ilyenkor ezt kérdezem magamtól: »Hogyan tudnék segíteni?«" – nyilatkozta a Hollywood Reporternek.

Katy 2007 óta az EMI-hez tartozó Capitol Recordsnál van szerződtetve, így olyan opció is szóba került, miszerint a cégnél lenne az énekesnő saját kiadója is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek