Starity

Visszatér a képernyőkre az Odaát!

2012. június 22. 08:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub folytatja a misztikus sorozatot, elkezdik vetíteni az Odaát 4. évadának vetítését.

hirdetés
Visszatér a képernyőkre az Odaát!

Mivel nem aratott akkora népszerűséget itthon az Odaát sorozat, mint várták – főleg úgy, hogy esti adásban ment le legtöbbször –, ezért 2008 környékén leálltak a vetítéssel. Akkor itthon még csak a második évad ment le. Aztán tavaly a harmadik évaddal folytatták ott, ahol abbahagyták. Igaz, nemcsak az RTL Klub vetítette a szériát, hanem más tévécsatornák is, mint például a Viasat3. Most pedig olyan hírrel lepték meg a nézőket, amire valószínűleg nem is számítottak.

Az Origo értesülése szerint az RTL Klub a nyár végén továbbviszi a misztikus sorozatot, mivel elkezdik leadni a negyedik évadot. Persze a legtöbb rajongó már le is tölthette a feliratos változatot az internetről, de akik még csak az elején járnak, azoknak lesz néhány újdonság a Magyarországon még új szezonban.

Biztos kíváncsiak, vajon mi történik Sammel, miután elvesztette Deant, és hogy hogyan fogják visszahozni őt. De például néhány új karakterrel is bővült az évad: ilyen Castiel, akit Misha Collins alakít, vagy Genevieve Cortese színésznő, aki Ruby új megformálója. Genevieve a valós életben házaspárt alkot a Samet alakító Jared Padaleckivel, sőt, nemrég született meg első gyermekük is.


Castiel, azaz Misha Collins

Attól függetlenül, hogy itthon nem olyan népszerű, Amerikában annál inkább, mivel ott 2012 októberében már a 8. évad indul el. Olyan hírek is felmerültek, hogy az eddigi író-producer, Sera Gamble kilépett, de a 2007 és 2010 között dolgozó Jeremy Carver pedig visszatért.

Akik nem ismerik a sorozatot vagy nem tudják, miről szól, de szeretnék elkezdeni nézni, azoknak itt van egy kis rövid tartalom: két fivér, Dean és Sam Winchester Amerikát járják egy 1967-es Chevy Impalával, hogy megvédjék az emberek különféle paranormális jelenségektől (szellemek, démonok, vérfarkasok), azaz, hogy vadásszanak ezekre, amire az apjuk tanította őket. A 3. szezon Dean „utolsó” évét mutatja be, és a különféle vadászásukat. Deannek azért ez az utolsó éve, mert az előző szezon végén, hogy testvérét megmentse, eladta a lelkét, hogy egy év elmúlásával pokolra jusson. A 4. évad tehát azzal kezdődik, hogy bemutatja Dean sorsát és megmenekülését.


Dean és Sam Winchester (Jensen Ackles, Jared Padalecki)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek