Starity

Klippremier: Irigy Hónaljmirigy - Rúgj Chuck Norris

2012. június 22. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a legújabb paródiavideó a mirigyes srácoktól. Az őrületes klipben szuperhősöknek osztogatja a pofonokat Chuck Norris.

hirdetés
Klippremier: Irigy Hónaljmirigy - Rúgj Chuck Norris

Hónapok óta a mai napra vártak az Irigy Hónaljmirigy tagjai, hiszen végre debütál új, Tóth Gabival közös daluk a Rúgj Chuk Norris. A srácok örömét azonban egy kellemetlen esemény árnyékolta be: mint arról tegnap beszámoltunk, a videó egy-két jelenetét ugyanis ellopták, más számukra pótolhatatlan értékű adattal együtt.

A klip igazi szürreális poénparádé lett, amelyben felbukkan többek között Chuck Norris, Neo, Rambo, Kung Fu Panda, Steven Segal, Bruce Lee, de még Damu Roland is megkapja a magáét egy hatalmas pofon formájában. Tóth Gabi is szerepet kapott a klipben, aki Christina Aguileraként bújt Uma Thurman szerepébe.

A reklámok sajnos már a klipekbe is beköltöztek, így kénytelenek vagyunk végignézni, amint Chuck Norris feltölti magát egy kis energiaitallal, de ez a rövid kis intro szerencsére szintén viccesre sikerült, így semmit nem von le az utána következő klip élvezeti értékéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek