Starity

Teletetoválta testét Miley Cyrus megszállott rajongója!

2012. június 25. 09:09   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek akadt egy olyan hódolója, aki már kissé túlzásba vitte a rajongást. Testét kedvencével kapcsolatos képekkel és szövegekkel tetováltatta tele.

hirdetés
Teletetoválta testét Miley Cyrus megszállott rajongója!

Kelet-Yorkshire-ban akad egy férfi, aki annyira megszállottan rajong a nemrég eljegyzett Miley Cyrusért, hogy 15 tetoválást is képes volt magára varratni róla. Úgy látszik, az énekesnő megtalálta legfanatikusabb rajongóját!

A rajongó még a közösségi oldalakon is kedvence nevét használja, a Twitterre MileyCyrusCarl néven van felregisztrálva. Első tetoválását, az Obsessed szót 285 napja csinálta, ami Miley egyik dalának a címe. A rajongó azt is elmesélte, hogy a 16. már tervben van, annak ellenére, hogy tudja, szerelme viszonzatlan marad, hisz az énekesnő nagyon szereti a párját.

Miley Cyrus, te egy csoda vagy! Nagyon szeretlek! Senki sem szebb, tehetségesebb vagy dögösebb nálad! 15 tetkóm van rólad! Egy angyal vagy Los Angelesben” – csiripelte Carl.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek