Starity

Zuria Vega újra meghódítja Magyarországot

2012. június 25. 09:09   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Képernyőre kerül Zuria Vega és Gabriel Soto új sikersorozata, a Menekülés a szerelembe, melyet a Story5 fog vetíteni.

hirdetés
Zuria Vega újra meghódítja Magyarországot

A Story TV egy újabb friss televisás sikersorozatot vásárolt meg. A La que no podía amar (Megkövült szívek) után most az Un Refugio para el Amor kerül a magyar képernyőkre, melyet az eredeti címhez hűen Menekülés a szerelembe címmel láthatunk majd. A sorozatot legelőször, július 9-től a Story5 a 20:30-as sávban fogja levetíteni, mely igen előkelő hely.

A novella igen csak hamar hódítja meg hazánkat is, hiszen jelenleg is a képernyőn van Mexikóban. A sorozat idén februári indulása óta páratlan nézettségi emelkedést hozott a mexikói Canal de las estrellas 16:00 órás idősávjában. Utoljára az Árva angyal ért el ebben az időpontban számottevő sikert, és mivel a Menekülés a szerelembe története is hasonló Hamupipőke-sztorira épül, valószínűleg a sorozat itthon is megtalálja a maga közönségét, főleg, hogy sok ismerős van a szereposztásban.

A novellában visszatér a magyar képernyőkre a Story sorozatainak sok régi kedvence, például Zuria Vega (A szerelem tengere), Gabriel Soto (A végzet hatalma), Laura Flores (A szerelem nevében) és Jessica Coch (Időtlen szerelem), de itt lesz Aleida Nunez (Manana es para siempre), Roberto Blandón (Pokolba a szépfiúkkal), Frances Ondiviela (Eva Luna), Luz María Jérez (Julieta) és José Carlos Ruiz (Sonadoras) is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek