Starity

Már forgatják a Carrie című film újabb feldolgozását

2012. június 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stephen King regényét immár negyedik alkalommal viszik filmre. Az újabb alkotásba fiatalabb szereplőket is válogattak.

hirdetés
Már forgatják a Carrie című film újabb feldolgozását

A Carrie című regény 1973-ban jelent meg, első megfilmesített változata 1976-ban jött ki, igen nagy sikerrel. A következő 2002-ben jelent meg, ám ennek második része is volt, aminek a címe Carrie 2: A düh lett. Valójában nem volt sok köze az eredeti történethez. A hollywoodi filmipar most úgy döntött, kell még egy feldolgozás a mai generációnak is, így a Carrie-t 2013-ban újra láthatjuk a mozikban.

A szereposztást tekintve csak kezdő színészpalántákat vettek fel: korábban ugyan felröppent a hír, hogy Megan Fox játssza majd el a paranormális képeséggekkel bíró lány szerepét, ám Carrie szerepére végül Chloë Grace Moretzt kérték fel. Carrie édesanyját Julianne Moore alakítja. Sue Snell szerepére Gabriella Wilde-ot kérték fel.

Azt még nem tudni, hogy az intrikus Chris Hargersen szerepét ki kapja, ugyanis a stáblistában két név szerepel: Ivana Baquero és Portia Doubleday. Talán a film csavara az lesz, hogy két fiatal tehetség alakítja a számító lány szerepét?

A film 2013 márciusában kerül vetítésre az USA-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek