Starity

Kocsis Tibor felcsapott autószerelőnek

2012. június 26. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes imád vezetni és rajong az autókért, így zalaegerszegi látogatása során egyből kapott az alkalmon, hogy bepillanthasson az autószerelés rejtelmeibe.

hirdetés
Kocsis Tibor felcsapott autószerelőnek

Az X-Faktor 2011-es győztese ahova csak teheti, kocsival megy, főleg, mióta átvette nyereményautóját. Tibor szenvedélye a vezetés, és a napi rohanásban sokszor igazi kikapcsolódást jelent számára, amikor kedvenc zenéit hallgatva róhatja az utakat.

„Az autóm és az utazással eltöltött idő tulajdonképpen a magánszférámhoz tartozik, hiszen vezetés közben ki tudok kapcsolódni, vagy gyakorolhatok, énekelhetek, így feltöltődve érkezem meg a célállomásra – mondja Tibor, akinek régi vágya volt, hogy az autószerelés rejtelmeibe is kicsit belelásson. – Több mint tíz éve vezetek, és mindig figyeltem arra, hogy az autóm megfelelően legyen szervizelve. Minden hosszabb utazás előtt átnézetem a gépkocsit, de jó, ha én magam is ellenőrizni tudom az alapvető dolgokat.”

Az énekes pénteken, zalaegerszegi fellépése előtt a Göcsej Autóházban végzett el egy gyorstalpaló tanfolyamot, és ellesett pár fortélyt a szervizestől. Az általános nyári átvizsgálás során Tibor ellenőrizte az olajszintet, a fagyállót, az ablakmosó szintet, megnézte az akkumulátort, megvizsgálta a futóművet és diagnosztikai műszerrel egy általános tesztet végzett.

„Meglepően jól feltalálta magát az első perctől kezdve, és rátermettségéről tett tanúbizonyságot Tibor. A biztonságos közlekedés érdekében végzett nyári átvizsgálás során mindent rendben talált a kocsin, és az alapvető ismereteket megszerezte, így az új autóját ezentúl ő maga is átnézheti majd” – mondja Sági Zoltán a Weltauto szakértője, Tibor zalaegerszegi „oktatója”.

Az énekes a rövid autós tanfolyam után egy fergeteges koncertet adott Zalaegerszegen, rajongóit pedig hamarosan új videoklippel és első nagylemezével is megörvendezteti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek