Starity

Felismerhetetlenre photoshopolták Eva Longoriát

2012. június 26. 19:07   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte már egy másik színésznőre hasonlít Eva Longoria az egyik magazin címlapján, mert túlzásba vitték a retusálást.

hirdetés
Felismerhetetlenre photoshopolták Eva Longoriát

Mi szüksége lenne Eva Longoriának Photoshopra, miután kétszer is a Maxim's Hot 100-as lista első helyén landolt? Az Amica magazin még is úgy gondolta, hogy jobb, ha a színésznőt kezelésbe veszik.

Longoria a magazin júliusi számának a címlapján tündököl egy mélylila Lanvin-ruhában, mégis megkérdőjelezhető, hogy biztosan ő szerepel-e a képen, mert inkább hasonlít a Született feleségekbeli kolléganőjére, Teri Hatcherre.

Úgy gondolták az újság szerkesztői, hogy nem elég a a bőrsimítás, ezért még kiemelték az arccsontját és az állkapcsát, valamint még fehéríttek is rajta. Egyszóval Eva Longoria majdnem összes vonását eltüntették róla.

Egyesek azt is híresztelték, hogy Evának plasztikája volt, de a színésznő cáfolta ezt: „Meg vagyok rémülve a tű és a kés láttán. Láttam a Discovery Channel műsorában, hogy mit csinálnak. A véső hangja! Köszönöm, inkább nem.”

A címlapokon már megszokott jelenség, hogy a sztárokat retusálják, na de ennyire azért nem kellene.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek