Starity

Selena Gomez új albummal készül

2012. július 02. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal tehetség az elmúlt hónapokban csak a színészetre koncentrált, azonban most már vissza szeretne térni a zeneiparba.

hirdetés
Selena Gomez új albummal készül

Mindenki szemtanúja lehetett annak, hogy Selena Gomez az elmúlt hónapokban rengeteget dolgozott különböző filmeken, rengeteget utazott és még díjakat is szerzett munkásságával.

A napokban az E!Newsnak adott interjút az exvarázsló, aki elárulta, hogy a következő albuma sokkal érezelmesebb lesz, sokkal közelebb fog állni hozzá, mint az előzőek:

„Azt hiszem, ez lesz a legszemélyesebb.Olyan dolgokról akarok dalokat írni, amikről még soha nem beszéltem, és elmesélni egy történetet ezzel az albummal. A nap végén csak a saját zenémet csinálom, mert ez az, amitől boldog leszek. Ez nagyon muris, mert azt akarom, hogy az emberek táncoljanak rá, és legyen boldogok.”

Selena azt is elárulta, hogy szerelmének új albuma, a Believe igazán elnyerte tetszését, és ő is hasonló albumot szeretne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek