Starity

Szexrobotnak nézik a Szex és New York sztárját

2012. június 27. 14:02   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szex és New York című kasszasikerben Samantha szerepét játszó Kim Cattrall nemi életét teljesen tönkretette a sorozat, minden férfi a lepedőakrobatát keresi benne.

hirdetés
Szexrobotnak nézik a Szex és New York sztárját

„Szexrobotnak néznek a férfiak” – dühöngött egy brit magazinnak a színésznő, aki ezt egyre nehezebben viseli, sőt, sértésnek veszi, hogy partnerei a szerepe alapján ítélik meg. Nyaktörő mutatványokat és hasonló perverz pozíciókat várnak el tőle az ágyban, pedig Cattrall egyáltalán nem olyan könnyűvérű mindenre kapható nő, mint a filmben Samantha.

„Nem vagyok lepedőakrobata, sem szexszakértő. Teljesen átlagos szerető vagyok, nem hányok cigánykereket az ágyban, és nincsenek beteges hajlamaim. A férfiak, akikkel az utóbbi időben randiztam, csak a telhetetlen Samanthát látták bennem, ezért a sorozat óta nem is volt részem igazi szerelmeskedésben” – idézi a Bors Kim nyilatkozatát.

Hozzátette azt is, hogy ugyan volt néhány egyéjszakás kalandban is része, de ezekre nem szívesen emlékszik vissza, mert érzelem és romantikamentes volt az egész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek