Starity

Napvilágot látott Lana Del Rey legújabb klipje

2012. június 27. 17:05   |   Szerző: Meoww

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett Lana Del Rey új klipje. A video a szokásosaktól eltérően majdnem 8 perces lett és egy igen komoly témát, John F. Kennedy elnök meggyilkolását eleveníti fel.

hirdetés
Napvilágot látott Lana Del Rey legújabb klipje

Az egyre népszerűbb énekesnő és dalszerző januárban adta ki Born To Die című lemezét. A lemezt hatalmas érdeklődés fogadta, és igen pozitív kritikákat kapott. Dícsérték a dalszövegírói képességét, és különleges hangját.

Habár Lana nem csak zenéjéről ismert, hanem az őt körülvevő botrányokról, melyek főként a plasztikáiról szólnak, nem mondhatjuk, hogy az énekesnő nyugodtan ül a babérjain. A lemezhez már 5 videoklippet készített, de úgy látszik nem tervezi a következő lemezre való koncentrálást, ugyanis ma adta ki a hatodikat, mely a National Anthem címet viseli.

A kisfilm az eddigiektől eltérően majdnem 8 percesre sikerült. Lana most sem bízta a véletlenre, ugyanis a klip témája John F. Kennedy elnök 1963-as dallasi meggyilkolását idézi fel. A karakter amelyet Lana játszik Marilyn Monroe és Jackie Kennedy ihletett. Az elnököt pedig A.S.A.P. Rocky, a híres fekete rapper játsza. A klipet az általában Rihanna és Mary J. Blige klipjeit rendező Anthony Mandlerrel készítette el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek