Starity

Elkészült VV Fecó és Győzike első közös dala

2012. június 28. 10:10   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 nagydumása, és az egykori showman közös dallal lepték meg rajongóikat. Sőt, már a videoklipen is dolgoznak.

hirdetés
Elkészült VV Fecó és Győzike első közös dala

Újabb Való Világ szereplő tört be a zenei piacra, aki nem más, mint az 5. széria dumagépe, Fecó. Ám nem egyedül próbál szerencsét a mulatósbizniszben, a roma realityshow-sztár, Győzike is segít neki, és ennek fényében meg is született első daluk.

Dolgoztunk vele hat hetet, és megpróbáltuk nem olyanra csinálni, mint a többi VV-s sztár, nem egy nap alatt dobtuk össze. Élő zenekarral vettük fel, a vokalista lány a Győzike-produkcióban volt énekesnő. Megpróbáltunk olyan szöveget írni, ami az ő meg az én életemről is szól. Olyan dalt készítettünk, amibe szerintem nem lehet belekötni, jó, mondjuk nálam már abba is belekötnek, hogy még élek. Tudom, hogy nem vagyok egy jó énekes, egy Andrea Bocelli, de a közönség már az Eperfesztiválon is imádta a dalt, pedig akkor mutattuk be„ – nyilatkozta a Velvetnek Győzike, aki azt is elmondta, hogy először a stúdióban találkozott Fecóval, és ott beszélték meg a közös produkciót. „Ő is cigánygyerek, én is cigánygyerek vagyok, gondoltam, induljon el valahogy.”

Bár az adócsalással vádolt showman mostanában kerülte a médiát, most mégis segít népszerűsíteni a dalt, és állítása szerint mindent elkövettek, hogy minőségi anyagot hozzanak létre.

VV Fecó hihetetlenül boldog volt, hogy Győzikével dolgozhat, akit korábban csak a show-jából ismert. Meglepődött mennyire hasonlít a karakterük és még a hangszínük is passzol. „Hihetetlen, hogy együtt dolgozhatok vele, sosem gondoltam volna, hogy bekerülök ebbe a körbe – mondta az egykori Való Világ szereplő.

A Dupla Dinamitnak már a videoklipje is készül, de egyelőre még csak a dal került nyilvánosságra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek