Starity

Zöld haj: feltűnési viszketegség vagy divat?

2012. június 30. 10:10   |   Szerző: Spongya

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előző cikkünkben írtunk a feltűnőbbnél feltűnőbb rózsaszín hajú sztárokról. Most egy csokorba szedtünk olyan hölgyeményeket és uraságokat, akiknek nem a rózsaszín, hanem a zöld a mániájuk.

hirdetés
Zöld haj: feltűnési viszketegség vagy divat?

Egyes sztárok szinte már a szivárvány összes színét kipróbálták a hajukon, néhányan viszont csak az épp felkapott divatnak megfelelő színre festetik tincseiket. Ilyen a rózsaszín, amelyről előző cikkünkben írtuk, de mostanában egyre menőbb zöld hajjal megjelenni a rendezvényeken. Lássuk, kik vállalták be ez a feltűnő színt!

Nicki Minaj

A Pepsi legújabb arca az előző listára is felkerült, ám kiderült, a zöldet épp olyan szívesen viseli, mint a rózsaszínt. A népszerű énekesnő egy éve döntött úgy, hogy haját a természet színére festeti. Bár nehéz eldönteni, hogy a rappernőnél ez az igazi haja volt, vagy csupán parókát használt, az biztos, hogy nagy feltűnést keltett.

Avril Lavigne

A What the hell? énekesnőjét még 2011-ben kapták lencsevégre a szőke hajában néhány zöld és rózsaszín hajtinccsel. Avril a pályafutása elején még megtartotta az eredeti hajszínét, a barnát, majd átfestette szőkére, néhány rózsaszín tinccsel feldobva. Az énekesnő nemrég Skrillex-fazonra váltott, új albuma érkezésekor pedig fekete frufruval lepte meg a nagyvilágot.

Willow Smith

A 12 éves Smith lányka elég sűrűn váltogatja a hajszínét. Willow az előző listára is felkerült, azonban zöld hajával nem maradhatott le innen sem, hisz márciusban lenyíratta hosszú haját, majd a sünihajat befestette zöldre. A fiatal énekesnő neonzöld haját rögtön meg is osztotta Twitteren.

Lady Gaga

Az énekesnő sosem a visszafogottságáról volt híres, inkább az extravagáns sítlusáról és a nem mindennapi hangjáról. Egy kezünkön össze sem tudjuk számolni, hogy a poplady hányszor változtatta meg a frizuráját. Bár Gaga a parókákat sem veti meg, egy időben haját zöldes-kékre színezte.

Pharrell Williams

Nem csak a sztárhölgyek rajonganak a zöld hajért, hanem bizony van olyan férfi, aki szintén zöldre változtatta haját. Idén a rapper tüsi haját – bár csak ideiglenesen – zöldre festette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek