Starity

Napvilágot látott Whitney Houston utolsó videoklipje

2012. június 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a legenda utolsó klipje, amely a Jordin Sparksszal készült duetthez készült. A Sparkle-film színészei és munkatársai ezzel is emlékeznek Whitney Houstonra.

hirdetés
Napvilágot látott Whitney Houston utolsó videoklipje

A videó középpontjában egy buli áll, melyen a Sparkle-film színészei vesznek részt, ám sajnos Whitney Houston már nem vehetett részt a klipforgatáson.

Láthatunk rengeteg képkockát a filmből, és ezeken is főként Whitney tűnik fel, illetve felfedezhetjük, hogy körülbelül a klip közepétől Jordin egy a színészlegendát ábrázoló pólóban van. Azt akartuk, hogy ezzel is megemlékezzünk róla – mondta Jordin.

A Celebrate című dal érdekessége, hogy nem közösen vették fel, hanem külön-külön. „Szerettem volna egy stúdióban lenni vele, de olyan szoros volt az időbeosztása Whitney-nek, hogy soha nem volt időnk közösen felvenni ezt a számot, szóval külön-külön történt - mesélte a 22 éves énekes-színésznő. - De csodálatos, hogy bemehettünk, miután ő végzett a részével. Nagyon jó volt, mert hallhattad a mosolyt Whitney hangjában, amikor énekelte ezt.”

A dalt természtesen a filmben is hallhatjuk majd, melyet augusztus 17-én mutatnak be az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek