Starity

Újabb slágergyanús dal a magyar zenei palettán

2012. június 28. 16:04   |   Szerző: Kyra99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra Fekete Pákó legújabb klipje, amely a Szőke, barna címet viseli. A dal minden bizonnyal felveheti a versenyt a Cristofel Kubai ritmusával.

hirdetés
Újabb slágergyanús dal a magyar zenei palettán

A cikk címe természetesen irónikus, hiszen Fekete Pákó mindig is az értékelhetetlen zenei teljesítményéről volt híres. Aki Pákó zenei munkásságát kevésbé ismeri, a Celeb vagyok, ments ki innen!- és a Kalandra fal!-műsorokból és a bulvárlapok hasábjairól biztosan megismerhette már a személyét.

Ha az új klipje nem a híres zeneszám, Michel Teló Ai Se Eu Te Pego zenei alapjára épült volna, minden bizonnyal még Cristofel Kubai ritmusának, vagy VV Fecó és Győzike szintén most debütált duettjének szintjét sem érné el, ugyanis a szövegének értelme nem sok van, magyarul artikulálni pedig még mindig nem tud szegény.

A dal lényege az, hogy Pákó szőke és barna lányokat akar, éhségét pedig a klipben szereplő lányok adottságainak stírölésével próbálja enyhíteni, miközben egy fekete napszemüvegben és neonrózsaszín pólóban feszít a Balatonparton.

Az idei év, csak úgy ontja magából a tehetségtelen celebeket, akik a zenélésből, és az azzal járól haknizásból próbálnak megélni. Ezzel persze semmi baj nincs, hiszen amíg van valamire kereslet, addig éremes csinálni, csak ha így folytatják, szépen lassan mindenki ki fog ábrándulni a magyar popzenéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek