Starity

A The All-American Rejects tagjainak orvosra van szükségük

2012. június 30. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik a népszerű amerikai banda ebben az évben nem tétlenkedik, hiszen sorra jelenteti meg újabbnál újabb kislemezeit.

hirdetés
A The All-American Rejects tagjainak orvosra van szükségük

Legutóbb áprilisban hallatták hangjukat, amikor a – 2012 márciusában megjelenő – új albumuk névadó dalához, a Kids In The Streethez forgattak videoklippet, azt megelőzően pedig a Beekeeper's Daughter című dalukat filmesítették meg.

Most újra itt vannak, és ezúttal a Walk Over Me című számuk filmjével gazdagították a YouTube videómegosztót.

A Walk Over Me egy igazi újdonság az együttestől, hiszen a klip maga képregényszerű kockákból épül fel. A fantáziadúsra sikeredett kisfilmben Tysonék hol óriáskigyóval dacolva, hol pedig láncfűrésszel a kezükben jellennek meg, tehát újra megmutatják mennyire tudnak őrültek lenni.

Az együttes tagjainak elmondása szerint mintegy 25 napig dolgoztak a zöld fal előtt, hogy végül minden a helyére kerüljön az 5312 képkockából álló klippben, amelynek az elkészítését ugyanaz a Jon Danovic vállalta magára, aki már a Someday's Gone-nál is közreműködött.

A banda zsúfolt naptárját az is mutatja, hogy jelenleg egy hosszú koncertturnén vannak Európában, majd innen hazatérve az Egyesült Államokban folytatják fellépéssorozatukat. A magyar rajongóknak azonban csalódást kell okoznunk, hiszen kis hazánknak egyelőre várnia kell egy The All-American Rejects koncertre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek